UPPFÖLJNING

Oskar Arnorsson Beroendeterapeut

Vi sköter det praktiska för håranalysen. Boka håranalys på oskar@efonix.se

Det tar 18 till 21 dagar att få resultatet tiilbaka efter påbörjad uppföljning eller separat.

Detta är för att bygga upp individuellt Vitamin & Mineral Program som är ofta ett stort problem efter allvarligt missbruk, men beroende av vilka preparater. 

 

Vitamingrogrammet ingår i uppföljning efter hemkomst 

Det är individuellt vilka vitaminer och miniraler försvinner ur kroppen vid missbruk av kemikalier. Ingen betydelse har om kemikalierna är lagliga eller olagliga.  Därför gör vi individuellt Vitaminprogram för våra klienter som del av vår uppföljning efter avslutat behandling i Thailand. 

Självklart förmedlar vi all service i Vitaminprogrammet oavsett anledng. "Folk måste inte vara sjuka till att vilja må bättre" 

I Vitaminprogrammet ingår information om man går till vägar med informations samtal och utveckling av tillfrisknandet. Detta passat till alla former kemiskt missbruk och/eller psykologiskt missbruk som spel, sex och gambling etc.

Någrann håranalys har visat bättre resulatat där brister av miniraler och vitaminer försvinner som effekt av exempelvis drogintag, och spelar då ingen roll av vilken anledning drogen tas. Alkohol är en drog enligt vårat sätt att tänka när det gällir kemiskt beroende.

Föreläsningar erbjuds för behandlingspersonal om betydelsen av att intregrera Vitaminprogram i missbruksvården samt kunskap för att se skillnaden på drogmissbrukare och vanlig mental störning.   

 

... tillbaka